Bjørgvin Marknad styret 2023

Hege Mari har vore med i BM-styret i éin periode tidlegare, og har stukke snuten innom mange marknadar sidan ho var på sin første i 2011 som friviljug. Det var faktisk mjødbrygging til denne første marknaden som førte til at ho vart saman med mannen sin! Den historia kan du spørre ho om viss du ser ho på marknad! Når ho ikkje er viking kan det hende ho er pirat, alvedronning, lærar eller heks. Uansett trivst ho bak symaskina, syngande ved leirbålet eller som leikestativ for ungane.
Iselin har vært aktiv i miljøet siden 2010. Hun har erfaring både som frivillig og som medlem av Bjørgvin Marknad styret. De fleste vil huske henne som å ha rødt hår, men hver obs på at det forsvant i løpet av koronaperioden! Utenom vikinglivet er hun glad i te, gaming og annen nerdekultur. Slå gjerne av en prat!
Selve idéen bak Bjørgvin Marknad kommer fra hodet til Even! Han har vært med i styret flere ganger både på Fløyen og på Hordamuseet. Som viking brygger han mjød, svinger sverd, snekker telt og seng, blåser horn, spiller lyre, skriver runer, er med på dra-skjegg konkurranser og blåser flammer ved anledning.
Hermina er medskaper av BM sammen med sin mann Even og har vært med i styret i flere perioder. Interessen for vikingperioden er uunngåelig når man er gift med en viking. Hun er god på å brygge mjød, kan svinge sverd, men største lidenskapen er research og håndverk innen tekstil. Det hele topper seg med godt selskap og god stemning under telttak i både sol og regn fra Vestland til Visby.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s